NieuwsWolf

Wolf x Royal Asscher collectie wordt gelanceerd op Retailbeurs Jewels&Watches, Jaarbeurs Utrecht 2024

Ontdek WOLF x Royal Asscher op de Retailbeurs in Trade Mart, Jaarbeurs
Royal Asscher Diamond Company viert dit jaar hun 170-jarig jubileum met een historische samenwerking met WOLF, het Britse erfgoedmerk dat dit jaar zijn 190-jarig jubileum viert. Beide familiebedrijven delen met trots meer dan 360 jaar luxe expertise met de WOLF x Royal Asscher-collectie.

Deze collectie wordt gelanceerd op de Retailbeurs, Trade Mart in de Jaarbeurs Utrecht, van 10-12 maart 2024, en vindt plaats op de 1e verdieping van het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland.

BEZOEK WOLF BIJ DE STAND VAN EUROGOLD - X1. RB13

Co-president Mike Asscher zal aanwezig zijn op de beurs en beschikbaar zijn voor de pers op 10-11 maart. Om een afspraak te maken met Mike Asscher, neem contact op via: info@eurogold.nl.

De volledige collectie omvat sieraden, horloges en reisartikelen. Kies uit een sieradendoos, een ronde en vierkante reisrits, een sieradenportfolio en een dubbele horlogehouder met opbergruimte. Alle koffers hebben WOLF LusterLoc-behandelde voeringen, die uw sieraden beschermen. Deze innovatieve technologie behoudt hun conditie vanaf het moment dat ze erin worden geplaatst en biedt bescherming tot wel 35 jaar.

De WOLF x Royal Asscher-collectie heeft luxueus fluweel in Royal Asscher diepblauw, versierd met het metalen kroonlogo van Royal Asscher, met sierlijke tulpenborduursels die het Nederlandse erfgoed van Royal Asscher vertegenwoordigen. Elke tulp is gemaakt met meer dan 17.000 individuele steken, wat een prachtig textuureffect creëert. De aandacht voor detail in de collectie gaat helemaal tot aan de finishing touches – alle producten zijn verpakt in tissuepapier van WOLF x Royal Asscher, beschermd in stofzakken en verpakt in diepblauwe geschenkdozen van Royal Asscher.

“Ik ben buitengewoon vereerd om samen te werken met Royal Asscher Diamonds terwijl we beide significante jubilea vieren dit jaar. WOLF staat altijd voor vakmanschap, kwaliteit en prachtig ontwerp, eigenschappen die ook gelden voor Royal Asscher. Het samenbrengen van twee prachtige merken is een match made in heaven”
– Simon Wolf, CEO, WOLF.

“De eerste keer dat ik WOLF-boxen zag, werd ik meteen verliefd. Ik wist dat een partnerschap met hen zou betekenen dat we onze klanten iets unieks kondenbieden om hun sieraden decennialang perfect te bewaren, iets wat we proberen te creëren in elk stuk dat we maken! Het is echt een eer en een droom die uitkomt om dit tot leven te zien komen. Het samen creëren van deze collectie was als werken aan een van onze eigen gepatenteerde diamanten, elk detail is belangrijk, elke lijn, elke steek, het eindresultaat is adembenemend”
– Lita Asscher, Co-President, Royal Asscher Diamonds. 

Dit jaar heeft WOLF het 190-jarig jubileum bereikt

Om deze mijlpaal te vieren, lanceert WOLF vijf limited editions die de vijf generaties van de familie Wolf vertegenwoordigen. De collecties voor het 190-jarig jubileum worden dit jaar gelanceerd. Het eerste product, Silver Watch Jewellery and Legacy Box, is nu beschikbaar.

Eurogold, de agent van WOLF voor de Benelux, zal een voorproefje geven van de collecties voor het 190-jarig jubileum op de Retailbeurs, Trade Mart.

Ontdek Silver, Ida, Ballet, Philipp en Earth op de stand van Eurogold – X1. RB13.

WOLF zal ook hun bestverkopende kerncollecties tentoonstellen naast nieuwe assortimenten voor sieraden, horloges, kluizen en accessoires.

Persdagen

Eurogold is beschikbaar om u kennis te laten maken met het verhaal van WOLF, een aanbevolen productassortiment voor uw winkel te bespreken en onze marketing asset packs te introduceren, die een onschatbare mix van marketingmaterialen bevatten die uw teams kunnen gebruiken om WOLF bij uw klanten te promoten.

Om een afspraak te maken met Eurogold, neem contact op via: info@eurogold.nl.

Nieuwe producten voor 2024

Samenwerkingen:

Royal Asscher x WOLF: Ter ere van het 170-jarig jubileum van Royal Asscher hebben Lita en Michael Asscher samengewerkt met WOLF om een collectie luxueuze sieraden- en horlogeopberg- en reiskoffers te maken.

Medium Sieradendoos: Adviesprijs €595
Vierkante Reiskoffer: Adviesprijs €239
Ronde Reiskoffer: Adviesprijs €239
Portfolio: Adviesprijs €395
Dubbele Rol met opbergruimte: Adviesprijs €445

The Den: De The Den-kluis heeft vier gepatenteerde WOLF-horlogeopwinders en horizontale opbergruimte binnenin een met vegan leer bedekte buitenkant die wordt geopend met een biometrische identificator of toegangscode. Alle opwinders worden bediend via de Bluetooth®-technologie van WOLF en kunnen worden ingesteld op het vereiste aantal omwentelingen per dag en de rotatierichting van uw horloge.

Adviesprijs vanaf €4.199

Kluizen:

Atlas: Het ultieme in beveiliging voor uw horloges, sieraden en kostbaarheden. Gesmeed in Amerikaans staal, UL getest en gecertificeerd voor inbraak en brand, is de Atlas een ondoordringbare vesting. Stalen behuizing gepolijst tot een spiegelglans, laden bekleed met LusterLoc™-behandelde stoffen die aanslag stoppen voor 35 jaar. Horlogeopwinders worden bediend via de Bluetooth-verbonden app van WOLF. Bedien één of alle opwinders tegelijkertijd. Verkrijgbaar in groen en onyx.

Prijs op aanvraag

Reisaccessoires:

Dragon Watch Roll: De WOLF Triple Watch Roll heeft ingewikkeld zwart draakborduursel, een symbool van kracht, sterkte en geluk in de Chinese cultuur, op zijn zwarte buitenkant van vegan leer, waarbij het oog van de draak wordt geaccentueerd met rood borduurwerk.

Adviesprijs €295